receptyprokojicimamky.infoblog.cTrocha inspirace

HMG tedy Hamburger

Publikováno 28.05.2014 v 07:43 v kategorii Food #17, přečteno: 121x

No občas je chuť na pořádnou mletinu :)

HMG
mleté maso  (nejlépe koupit to opravdové né to co se tak jen tváří:) Doporučuji v masně nechat pomlít maso nebo koukat na zadní cedulky na obalu - nekupovat nic ,kde se píše mastný výrobek a koukat na procenta obsahující maso.! V Lidlu jsem teď vychytala i 100% hovězí mleté - panečku to se už moc  v supermarketu moc nevidí :D )
římský salát
bulky
plátkový sýr
kečup (já mám domácí  a je opravdu z rajčat:))
dijonská hořčice
máslo
vejce

Mleté maso si nachystáme tak jako bychom dělali karbanátky. Já osobně dávám vejce, majoránku, pepř, sůl, mouku a trochu strouhanky. 
 Uplácáme dvě placky velikosti bulek. Na rozpáleném oleji si je opečeme a zároveň na stejné pánvičce nebo jiné uděláme i volské oko. 
  Než se oka a "mletina" udělá si nachystáme bulky. Rozkrojíme bulku . Jednu stranu namažeme máslem druhou dijonskou hořčicí. Dáme na každou stranu plátek sýra.Kečup.Salát. A nakonec maso a na něj volské oko. 




Komentáře

Celkem 0 komentářů

  • Neregistrovaný uživatel

    Jméno: Přihlásit se

    Blog:

    Obsah zprávy*:

    Kontrolní kód*:
    Odpovězte na otázku: Co je dnes za den?