HMG tedy Hamburger
Publikováno 28.05.2014 v 07:43 v kategorii Food #17, přečteno: 121x
No občas je chuť na pořádnou mletinu :)
HMG
mleté maso (nejlépe koupit to opravdové né to co se tak jen tváří:) Doporučuji v masně nechat pomlít maso nebo koukat na zadní cedulky na obalu - nekupovat nic ,kde se píše mastný výrobek a koukat na procenta obsahující maso.! V Lidlu jsem teď vychytala i 100% hovězí mleté - panečku to se už moc v supermarketu moc nevidí :D )
římský salát
bulky
plátkový sýr
kečup (já mám domácí a je opravdu z rajčat:))
dijonská hořčice
máslo
vejce
Mleté maso si nachystáme tak jako bychom dělali karbanátky. Já osobně dávám vejce, majoránku, pepř, sůl, mouku a trochu strouhanky.
Uplácáme dvě placky velikosti bulek. Na rozpáleném oleji si je opečeme a zároveň na stejné pánvičce nebo jiné uděláme i volské oko.
Než se oka a "mletina" udělá si nachystáme bulky. Rozkrojíme bulku . Jednu stranu namažeme máslem druhou dijonskou hořčicí. Dáme na každou stranu plátek sýra.Kečup.Salát. A nakonec maso a na něj volské oko.
Komentáře
Celkem 0 komentářů