Italské kuřecí rizoto
Publikováno 26.05.2014 v 13:53 v kategorii Food #13, přečteno: 81x
Italské kuřecí rizoto
pepř černý mletý 1 špetka
nať petrželová- 1 snítka
majoránka sušená1 lžička
sůl 1 špetka
kuře1 ks
rajčata 1 ks
sýr 1 balíček
rýže 250 g
máslo 50 g
500 ml vývar
1 mrkev
Postup:
1.Kuře umyjte, očistěte a nakrájejte na malé kousky.2.Maso osolte, opepřete a přidejte na rozpálený olej
3.Poté přidejte majoránku, nasekanou petrželovou nať a mrkev.Přikryté duste asi 15 minut.
4.Rajče spařte, oloupejte a nakrájejte.
5.K masu přidejte rýži, vývar a rajče
6.Vařte tak dlouho, dokud rýže nezměkne.
7.Hotové jídlo urovnejte na mísu, posypejte strouhaným sýrem a podávejte se zeleninovým salátem.
5.K masu přidejte rýži, vývar a rajče
6.Vařte tak dlouho, dokud rýže nezměkne.
7.Hotové jídlo urovnejte na mísu, posypejte strouhaným sýrem a podávejte se zeleninovým salátem.
Komentáře
Celkem 0 komentářů