Pečená klobáska na pivě
Publikováno 17.05.2014 v 08:23 v kategorii Food #7, přečteno: 84x
Rychlovka pro ty dny,kdy se nám nic nechce, ale navařit musíme.
Pečená klobáska na pivě
Pečená klobáska na pivě
klobásky ( vinné nebo prostě ty co Vám chutnají:))
paprika červená
olej
sůl
protlak
černé pivo
malá rajčátka
Klobásky si jemně nařežeme. Malé keramické zapíkačky (nebo ty co máte prostě doma) vymažeme olejem. Klobásky položíme do pekáčku. Papriku nakrájíme na větší kousky - bud dlouhé pásky nebo větší kostky. Přidáme je do pekáče i s rajčátky. Ještě si do misky dáme trochu protlaku s černým pivem, solí a olejem. Zamícháme a potřeme tím vše co máme na pekáčku. Pečeme v troubě na 180-220 stupňů asi 30 min.
Jako příloha se hodí chleba nebo brambory.
Já si zjednodušuji práci tím, že si brambory oškrábu, nakrájím je na tenké plátky a peču je rovnou s klobáskou v pekáčku.
Komentáře
Celkem 0 komentářů